Laatste nieuwtjes

Kuikentjes

Kuikentjes

Toen we maandag in de klas kwamen merkten we dat we niet meer alleen waren, maar dat we twee nieuwe vriendjes hadden : twee eendagskuikentjes. Al snel kregen ze de namen Donkie en Lelie. We leerden dat hun mama moederkloek was en hun papa de haan en dat ze met hun eitand de schaal openbreken.

Carnaval

Carnaval

Waar is dat feestje ? Hier op de Blije school natuurlijk ! We hadden veel plezier aan de 5 opdrachten en gooiden de beentjes los op een amusant dansfeest in de grote zaal. Wat was het leuk al de blije gezichtjes te zien !

Spiegeltje aan de wand

Spiegeltje aan de wand

In februari werkten we rond ‘spiegeltje aan de wand’. Zowel wiskundig spiegelen , experimenteren met spiegels en alles rond het sprookje van Sneeuwwitje kwam aan bod. We schilderden ons favoriete personage en werden zo helemaal één met het sprookje.

Voor de grootouders

Voor de grootouders

Liefste grootouder(s), Ik heb voor jou een bijzonder cadeau in deze bijzondere tijd. Dit jaar geen feest in de grote zaal maar een lekkere ontspannen massage op je rug. In het filmpje kan je me ,samen met mijn vriendjes, zien masseren in ons klasje. Maar zodra we elkaar echt zien geef ik jou zelf de

Luna

Luna

We werken in ons klasje met de schrijfmethode LUNA , net als in het eerste leerjaar. Wij oefenen in ons mapje met potlood en papier. We houden ons potlood juist vast, we zitten mooi rechtop en proberen de oefeningen mooi te schrijven. Maar LUNA heeft ook een toffe versie op de I-pad. We vliegen door

Welkom in K3B!

 

Onze juffen

mini-024

 

Isabelle Baerts en Annelore De Fré

isabaerts@outlook.be

anneloredf@hotmail.com