Laatste nieuwtjes

Sociale actie

Sociale actie

Dankjewel 4A voor jullie inzet voor de Warmste Week. We verkochten heel wat mooie keukenrollen ten voordele van “Abokobi”. Bedankt allemaal voor jullie steun!

Voorlezen

Voorlezen

Voorlezen draagt bij tot een betere lees- en taalvaardigheid. Daarom kwam de directeur in de week voor de vakantie in onze klas een verhaal vertellen. We maakten kennis met de heksen van Roald Dahl.

Taal: schrijven en spreken: monsterdesigners

Taal: schrijven en spreken: monsterdesigners

Tijdens onze thuiswerkweek creëerden we elk een leuk monster. Met heel wat fantasie en creatief taalgebruik slaagden we er ook in dit monster nauwkeurig te beschrijven. Eenmaal terug in de klas mochten de klasgenootjes raden welk monster beschreven werd.  

Boekpromotie

Boekpromotie

De kinderen van 4a maakten de eerste creatieve boekopdracht van dit schooljaar. Na de vakantie maken ze elkaar warm om de boeken ook eens te lezen.

Kiva

Kiva

Onze school is een KIVA-school. We willen dat onze leerlingen vaardiger worden in het aanpakken van ruzies en conflicten en dat het aantal pesterijen afneemt. In de eerste schoolweek konden de KIVA-spelen dan ook niet ontbreken.

Welkom in 4A

Welkom in 4A

In onze klas… Doen we allemaal ons best. We leren taal, rekenen en W.O en maken kennis met de Franse taal. We vertellen verhalen,we luisteren naar elkaar. We zijn creatief en leren van onze fouten. We spelen en lachen,we respecteren elkaar. Iedereen is WELKOM in onze groep.

Welkom in 4A!

 

Onze juf

img_5165

Kathleen De Prins

deprinskathleen@gmail.com