Laatste nieuwtjes

Schaduwspel

Schaduwspel

Donkere dagen? Daar hebben wij in 4a geen last van. Integendeel, het is de perfecte periode om te experimenteren met schaduwen. Een hele dierenwereld kwam tot leven.

Museum voor Natuurwetenschappen te Brussel

Museum voor Natuurwetenschappen te Brussel

In het Museum voor Natuurwetenschappen waren we in de ban van alles wat te maken heeft met fossielen, dino’s en andere prehistorische dieren. Een gids liet ons de Dinosaurusgalerij ontdekken. Aanraken, uitproberen, onderzoeken, puzzelen: het kon hier allemaal. Tijdens een workshop deden we nadien mee aan mini-opgravingen. We ontdekten ook fossielen en maakten er een

Kersthappening

Kersthappening

Met onze kersthappening sloten we het eerste trimester swingend af. Klaar voor een verdiende vakantie!  

Zangnamiddag

Zangnamiddag

Op donderdagnamiddag 14 december zongen we samen met de grootouders liedjes van vroeger in het OCP.

Sint op bezoek

Sint op bezoek

Eindelijk was het zover… Sinterklaas was op bezoek. De spanning én het plezier stond op vele gezichtjes te lezen. Sinterklaas en twee Pieten kwamen toe met paard en kar. De kinderen zetten hun beste beentje voor tijdens hun dansje en vonden het reuzeleuk! Het was echt genieten.

Welkom Sinterklaas

Welkom Sinterklaas

Om Sint en Piet een warm onthaal te bezorgen maakten we per 2 een mooie collage. Knippen, schikken, kleven… en de resultaten in onze refter hangen. We zijn klaar voor de komst van Sinterklaas!

Poppenspel

Poppenspel

Via het poppenspel maakten we kennis met verschillende periodes op de eeuwenband. De kinderen verzonnen zelf de spelinhoud van hun poppenspel aan de hand van foto”s. Samenwerken, zich inleven, experimenteren én genieten!

Bodypercussie

Bodypercussie

Tijdens deze muzische les waren onze handen, voeten, buik en billen onze instrumenten. We maakten muziek én plezier met ons lichaam en met elkaar!

Een fijne start

Een fijne start

Met een fijne startactiviteit is ons KIVA-jaar succesvol begonnen. We leerden op een speelse manier samenwerken en maakten kennis met mekaars talenten en mogelijkheden. Op deze manier bouwen we aan een aangename groep waar we ons goed in ons vel kunnen voelen.

Welkom in 4A!