Laatste nieuwtjes

Leren dankzij de sneeuw

Leren dankzij de sneeuw

Dankzij de eerste sneeuw werden woorden als smelten, stollen, verdampen en condenseren heel snel duidelijk. Wetenschap lijkt soms een spelletje.

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Alle toetsen zijn gemaakt, alle nieuwjaarsbrieven geschreven. Tijd voor een deugddoende vakantie en een prettig eindejaar. Fijne feestdagen allemaal!

Donkere dagen

Donkere dagen

We experimenteerden in groepjes met schaduwen. Dit schaduwspel bleek een fascinerende werkvorm waarbij samenwerken, fantaseren en concentratie centraal stonden.

Creatief met een boek

Creatief met een boek

Tijdens de voorbije weken lazen we thuis een leuk boek. In de klas maakten we nadien tijd vrij om aan een creatieve opdracht in verband met dit boek te werken. Elk kind komt zijn boek nu ook voorstellen om de leesgoesting bij elkaar te prikkelen.

Workshop technologie

Workshop technologie

In een heuse wetenschapsshow maakten we in het vierde leerjaar op een speelse manier kennis met wetenschap en technologie. Een boeiende en leerrijke namiddag!

2Hands4Kids

2Hands4Kids

Onze eerste typles is een feit. In het vierde leerjaar leren we op een speelse manier typen op een computer. We werken met kleurtjes, figuurtjes, verhalen en spelletjes.

Ready for take-off

Ready for take-off

Good afternoon passengers. This is your captain speaking. Welkom aan boord van de vlucht voor 4a richting een prachtig schooljaar. De sfeer zit goed, de batterijen zijn volledig opgeladen en onze gps staat gericht op één rechte lijn naar succes! Work hard, relax and enjoy the rest of the flight.

Welkom in 4A!

 

Onze juf