Laatste nieuwtjes

Sint op bezoek

Sint op bezoek

Dit jaar kwam de Sint op een veilige manier op bezoek. Vanop het dak van onze school sprak hij ons toe. Hij had ook maar 1 Piet bij, de andere Piet was plotseling ziek geworden. Hopelijk kunnen we de Sint en de Pieten volgend jaar terug  van dichtbij begroeten.

Terug in de tijd

Terug in de tijd

Vandaag gingen we eventjes terug in de tijd. We werden verdeeld in groepen en elke groepje moest een theaterstukje met poppen maken die paste bij een historische prent die elke groep kreeg. We hebben genoten van het creatief bezig zijn.

Hocus pocus technolocus

Hocus pocus technolocus

Vandaag was een speciale dag, een ganse namiddag geen les. Of toch, we maakten kennis met wetenschap en techniek. Spannend! Samen met de leraar deden we veel proefjes rond warmte, lucht en evenwicht. Iedereen was razend enthousiast en we leerden veel bij op een speelse manier.

Bodypercussie

Bodypercussie

Vandaag lieten we ons lichaam spreken en experimenteerden we met geluiden gemaakt met ons eigen lichaam. We componeerden een muziekstukje en zorgden voor een ritmisch geheel. BODYPERCUSSIE

We zijn er klaar voor

We zijn er klaar voor

Alle passagiers van 4B zijn ingecheckt bij de Blije School en zijn klaar om erin te vliegen dit jaar. We pakken draad weer op en dragen vooral zorg voor elkaar.

Welkom in 4B!

 

Onze juf

mini-010