Laatste nieuwtjes

Carnaval

Carnaval

Vandaag vierden we carnaval op onze Blije School. Alle kinderen van 4B hadden hun best gedaan om er leuk en origineel uit te zien. Het is altijd plezant en grappig om als iemand andere naar school te komen. In de voormiddag dansten en zongen we mee met de Kids Disco Show en in de namiddag

Schoolfeest

Schoolfeest

4B is paraat voor het schoolfeest. We hebben flink geoefend en we kijken er naar uit om op het podium te staan.

Techniek

Techniek

Vandaag maakte 4B kennis met TECHNIEK. We leerden veel bij over warmte, evenwicht, luchtdruk en elektriciteit dankzij vele proefjes. Het was leerrijk en tegelijk superleuk.

Muziek maken met balonnen

Muziek maken met balonnen

We schreven in groep een partituur en gaven een muzikale voorstelling voor de rest van de klas. Superleuk.

Het museum voor natuurwetenschappen

Het museum voor natuurwetenschappen

Vandaag brachten we een bezoek aan het museum van Natuurwetenschappen. Het was een leuke en educatieve uitstap. In de voormiddag gaf een gids uitleg over de dino’s en in de namiddag hebben we samen met de klas de rest van het museum verkend. En nu… vakantie !!

Niets is cooler dan Kerstmis

Niets is cooler dan Kerstmis

Kerstmis in zicht… een coole tijd! De laatste dag school. Lekker swingen, zingen, spelen en eten. Fijne vakantie allemaal!

Sint op bezoek

Sint op bezoek

Vandaag is een speciale dag. De Sint is op bezoek, samen met zijn helpers. We maken er een superleuke dag van. We kijken naar de film en spelen spelletjes. Lekker ontspannen!

Laatste dag voor de vakantie

Laatste dag voor de vakantie

Omdat de herfstvakantie voor de deur staat en we in 4b keihard gewerkt, hebben we deze namiddag als beloning naar Scooby -Doo gekeken. Het was een superleuke en spannende film.

Uitstap Aquafin

Uitstap Aquafin

We brachten op 3/10 een bezoek aan het waterzuiveringsstation Aquafin in Oudenaarde. Daar gaf een gids ons rondleiding. Nu weten we hoe het water daar gezuiverd wordt en dat het hele proces 24 uur duurt. Een geslaagde eerste uitstap!

Eerste schooldag

Eerste schooldag

De leerlingen en de juf van 4B zijn er klaar voor. We maken er samen een leerrijk en supertof schooljaar van.

Welkom in 4B!

 

Onze juf

mini-img_7821