Laatste nieuwtjes

Sportdag

Sportdag

Meer dan 220 kinderen van onze Blije School zetten op vrijdag 28 mei 2021 hun sportiefste beentje voor op onze sportdag. Dit jaar in het teken van de Olympische Spelen in Tokyo. In 30 landenploegen werd er gestreden om één van de vijf medailles te behalen. Ring Rood behaalde de tinnen medaille (= 5° plaats)

Filmpjes uit de turnles

Onlangs leerden wij in 4A hoe de wereld er uit ziet als je je ondersteboven houdt. Maar ook elkaar leren helpen om tot een goede uitvoering van kopstand tegen de muur te komen, kunnen wij nu. Dat zie je in dit filmpje : https://photos.google.com/u/1/photo/AF1QipNj0lPoLE7O4joXzPyPCaDWl8MNdXrr1nUCpXOx En in het 5°lj B demonstreren wij alle verschillende soorten koprol

Rekstok-oefeningen en Coxi bola

Op onze school blijven wij sporten. We leren turnoefeningen individueel. Hier zie je het 2°lj B aan de rekstokken duikelen : https://photos.app.goo.gl/9XSdSxa2dFAUwnmY8 Maar is ook ruimte voor sport en spel, kennen jullie “Coxi Bola”? Hier zie je het 6°lj B aan de slag : https://photos.app.goo.gl/L2mrxMnqDNffZJfG7

Jerusalema

Zit het nummer “Jerusalema” ook nog in je hoofd? Afgelopen seizoen was het dé zomerhit van 2020. En dit is te danken aan de aanstekelijke beat en het (coronaprooof) dansje dat er bij hoort. Laat dit in deze tijden een opsteker zijn. De oudsten van onze Blije School hebben de pasjes goed onder de knie.

Welkom in de Blije turnzaal

Een nieuw sportief schooljaar gaat van start. Terug tijd om samen te bewegen (vanaf heden in ons nieuw schooluniform). Hoe leuk is dat! Kijk hier voor een voorsmaakje.

De juf

mini-007